We love engineering

Suntem Eltrex, specialiști în proiectare și execuție de instalații electrice și automatizări industriale. Compania noastră a fost înființată la Timișoara în anul 1999 cu obiectivul de a livra clienților noștri servicii prompte și produse de calitate. Ne-am făcut un renume pe piața locală, apoi pe cea națională, după care am făcut pasul firesc către piața internațională, unde oferim soluții profesionale pentru unele dintre cele mai importante companii multinaționale. Inginerii noștri vă stau la dispoziție pentru conceperea și construcția unei instalații electrice profesionale eficiente și sigure.

Calitatea, promptitudinea și profesionalismul sunt atuurile care ne recomandă serviciile. Echipele Eltrex răspund prompt, cu soluții personalizate croite în funcție de nevoile specifice ale clienților. Analizăm, proiectăm, construim și testăm, astfel încât în momentul în care predăm o lucrare, clientul va putea beneficia de maximul eficienței acesteia.

0+
Clienți
0
Țări în care am lucrat
0+
Ani de experiență
0 ani
Vechime medie in Eltrex

Valorile noastre

Succesul nostru este asigurat de următoarele valori fundamentale:

Echipa

Indiferent de nivelul la care își desfășoară activitatea, oamenii contribuie la vitalitatea și reputația firmei noastre. Vrem ca Eltrex să fie un loc plăcut de lucru, în care oamenii sunt inspirați să-și atingă potențialul și să se dezvolte pe toate planurile. Promovăm o atmosferă de prietenie, înțelegere, inovare și responsabilitate. Suntem într-adevar o echipă, ne susținem, ne ajutăm, ne dezvoltăm continuu ca oameni și ne simțim formidabil împreună.

Clienții

Ne dorim ca relațiile cu companiile-client cu care colaborăm să fie durabile, calde și să evolueze în direcția celor mai noi și eficiente tehnologii industriale. Cea mai mare realizare pentru noi o reprezintă clienții multumiți, care apelează din nou la noi pentru un upgrade tehnologic sau ne recomandă altor parteneri. Ne dorim ca împreună să plasăm România ca un punct de interes pe harta industrială internațională.

Dezvoltarea continuă

Buna gestionare a resurselor precum și reinvestirea unei părți importante din profit reprezintă sursa principală a dezvoltării firmei noastre.

Viziune

Ne propunem să ne aliniem celei mai noi direcții de eficientizare a procesului de producție recunoscută ca ”Industria 4.0”. Compania noastră devine astfel un reper important în România al Industriei 4.0 prin unificarea tehnologiilor digitale și a internetului cu industria convențională.

Misiune

Ne propunem ca prin calitatea produselor și seriozitatea în relaţia cu clienții noștri să câştigăm o cotă cât mai mare din piaţa instalaţiilor electrice şi a automatizărilor în industrie.
Prin furnizarea de soluţii complete, la cheie, creşterea nivelului profesional, perfecţionarea continuă şi standardizarea modului de lucru, urmărim creşterea eficienţei şi a profitabilităţii asigurând baza dezvoltării viitoare pentru firmă, pentru fiecare angajat în parte cât şi pentru partenerii noştri de afaceri.

Parteneri

Împreună cu furnizorii noștri din Europa dorim să aducem cât mai repede în România cele mai noi tehnologii și trenduri industriale astfel încât industria românească să se poziționeze la un nivel competitiv pe piața internațională.

Comunitate

Ne implicăm activ, deschis și responsabil în dezvoltarea sustenabilă a comunității din care facem parte, prin sponsorizări și participare activă la evenimente de responsabilitate socială.

Cifra de afaceri (€)

Numărul de angajați

istoric Eltrex