We love engineering

Suntem Eltrex, specialisti in proiectare si executie de instalatii electrice si automatizari industriale. Compania noastra a fost infiintata la Timisoara in anul 1999 cu obiectivul de a livra clientilor nostri servicii prompte si produse de calitate.

Ne-am facut un renume pe piata locala, apoi pe cea nationala, urmand pasul firesc catre piata internationala, unde oferim solutii profesionale pentru unele dintre cele mai importante companii multinationale.

Calitatea, promptitudinea si profesionalismul sunt atuurile care ne recomanda serviciile.

Echipa Eltrex propune solutii personalizate, croite in functie de nevoile specifice ale clientilor. 

Analizam, proiectam, construim si testam, astfel incat in momentul in care predam o lucrare, clientul va putea beneficia de maximul eficientei acesteia.

0 +
Clienti
0
Tari in care am lucrat
0 +
Ani de experienta
0 ani
Vechime medie in Eltrex

Valorile noastre

Succesul nostru este asigurat de urmatoarele valori fundamentale:

Echipa

Indiferent de nivelul la care isi desfasoara activitatea, oamenii contribuie la vitalitatea si reputatia firmei noastre. Eltrex ofera un mediu placut de lucru, in care oamenii sunt inspirati sa-si atinga potentialul si sa se dezvolte pe toate planurile. Promovam o atmosfera de prietenie, intelegere, inovare si responsabilitate. Suntem intr-adevar o echipa, ne sustinem, ne ajutam, ne dezvoltam continuu ca oameni si ne simtim formidabil impreuna.

Clientii

Ne dorim ca relatiile cu clientii nostri sa fie durabile, bazate pe incredere si sa evolueze in directia celor mai noi si eficiente tehnologii industriale. Cea mai mare realizare o reprezinta clientii multumiti, care apeleaza din nou la noi sau ne recomanda altor parteneri. Impreuna, vrem sa plasam Romania pe harta industriala internationala.

Dezvoltarea continua

Gestionarea eficienta a resurselor precum si reinvestirea unei parti importante din profit reprezinta sursa principala a dezvoltarii firmei noastre.

Viziune

Ne propunem sa ne aliniem celei mai noi directii de eficientizare a procesului de productie recunoscuta ca ”Industria 4.0”. Compania noastra devine astfel un reper important in Romania al Industriei 4.0 – prin unificarea tehnologiilor digitale si a internetului cu industria conventionala.

Misiune

Prin calitatea produselor si seriozitatea in relatia cu clientii nostri dorim sa castigam o cota cat mai mare din piata instalatiilor electrice si a automatizarilor in industrie.
Furnizand solutii complete, la cheie, avand un nivel profesional inalt si in continua perfectionare, standardizand modul de lucru, urmarim cresterea eficientei si a profitabilitatii, asigurand baza dezvoltarii viitoare pentru firma, pentru fiecare angajat in parte, cat si pentru partenerii nostri de afaceri.

Parteneri

Impreuna cu furnizorii nostri din Europa dorim sa aducem cat mai repede in Romania cele mai noi tehnologii si trenduri industriale, astfel incat industria romaneasca sa se pozitioneze la un nivel competitiv pe piata internationala.

Comunitate

Ne implicam activ, deschis si responsabil in dezvoltarea sustenabila a comunitatii din care facem parte, prin sponsorizari si participare activa la evenimente sociale.

Cifra de afaceri (€)

No Data Found

Numarul de angajati

No Data Found