In domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor industriale furnizam servicii complexe si complete, la cheie, incepand de la faza de proiectare, continuand cu productia, instalarea, punerea in functiune si instruirea personalului. O parte importanta a serviciilor noastre o reprezinta serviciul de garantie si post-garantie pentru intreaga durata de viata a echipamentelor.

Realizam atat lucrari de optimizare si reabilitare, cat si implementari de proiecte noi, complet automatizate, pentru diverse domenii industriale.

Consultanta

Consultanta in domeniul instalatiilor electrice are ca obiectiv alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic și economic, in conformitate cu cerintele și necesitatile clientului.

Elaborare concept

Ne implicam in toate etapele de realizare a proiectelor de instalatii electrice industriale, pornind de la elaborarea conceptului pana la implementare.

Proiectare

Proiectarea este etapa cea mai importanta in crearea unui sistem electric corespunzator cerintelor clientului, performant si fiabil.

Departamentul nostru proiecteaza și supervizeaza lucrarile pe toata durata desfasurarii acestora.  Verificam precizia și calitatea productiei, asigurand punerea corecta in functiune a intregului echipament. De asemenea, elaboram toate documentele necesare.

Folosim software avansat, cum ar fi AutoCAD sau Eplan pentru a planifica sistemele noastre electrice. In acest fel, putem vizualiza proiectul, afla care sunt cerintele fizice și planifica un sistem.

Management de proiect si executie

Executam proiecte de instalatii electrice industriale “la cheie”, inclusiv automatizari industriale complexe, BMS, SCADA.

Cheia succesului acestor proiecte complexe sta in managementul adecvat al proiectului, coordonarea tehnica, utilizarea materialelor de calitate și nu in ultimul rand intr-o echipa experimentata și instruita sa faca fata provocarilor. Respectam cerintele contractelor in termeni de performanta, costuri, timp, calitate și satisfactia clientilor.

Toate echipamentele sunt realizate si testate in conformitate cu normativele de referinta in vigoare și cerintele specifice fiecarui proiect.

As Built

Echipa noastra intocmeste documentatia “As Built” care cuprinde si respecta etapele si modalitatile de realizare propriu-zisa a lucrarilor de instalatii electrice.

Documentatia “As Built” se realizeaza pe parcursul derularii lucrarilor si se actualizeaza post-executie si punere in functiune, in conformitate cu realitatea de pe teren. Aceasta, pentru ca pe intreaga derulare a procesului de executie si punere in functiune intervin modificari firesti ale conceptului initial – cerinte suplimentare ale beneficiarului, situatii neprevazute, revizii, dispozitii de santier, detalii lipsa din proiectul initial, diverse greseli.

Punere in functiune

Oferim lucrari “la cheie”, incepand de la consultanta tehnica pana la punerea in functiune, precum si suport constant clientilor nostri in timpul functionarii echipamentelor livrate de compania noastra.

Punerea in functiune a instalatiilor este efectuata de profesionisti cu experienta, dotati cu aparatura si instrumente de prima calitate, conforme cu echipamentele instalate. In mod obligatoriu, marcam toate aparatele si conexiunile cu etichete si descriptori pentru a asigura identificarea usoara a elementelor instalatiei.

Instruire personal

Realizam instruirea personalului clientului pentru cunoasterea de catre acesta a instalatiilor si echipamentelor atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al service-ului si mentenantei preventive.

Toate echipamentele si instalatiile livrate pot fi insotite de programe de instruire pentru personalul interesat in utilizarea si intretinerea corecta a echipamentelor si instalatiilor electrice, in vederea cunoasterii produselor, a caracteristicilor tehnologice si functionale.

Instruirea personalului se poate realiza la punerea in functiune a echipamentelor, dar și periodic, in cazul in care echipamentele necesita o activitate programata de mentenanta.

O parte integranta a serviciilor noastre in domeniul automatizarilor industriale si instalatiilor electrice o reprezinta livrarea documentelor care faciliteaza utilizarea eficienta a instalatiilor executate:

Elaboram pentru dumneavoastră:

  • Proiectul tehnic si documentatia finala “As Built””
  • Instructiuni de exploatare, intretinere si siguranta
  • Documentatia de evaluare a riscurilor

Mentenanta in garantie si post-garantie

Munca noastra nu se incheie odata cu predarea proiectului, ci ramanem alaturi de dumneavoastra prin servicii complete de mentenanta in garantie si post-garantie, pentru toate echipamentele si instalatiile livrate.

Dispunem de personal tehnic specializat si certificat de catre firmele producatoare pentru coordonarea si executia lucrarilor de intretinere, revizii si reparatii la toate echipamentele si utilajele electrice aflate atat in perioada de garantie cat si de post-garantie.

Statistic, un procent mare din reparatii poate fi prevenit, de aceea asiguram activitatea de intretinere periodica planificata in baza unui contract de service, conform specificatiilor cuprinse in documentatia tehnica a echipamentelor. Cu ajutorul mentenantei periodice planificate se poate asigura un control mai bun asupra costurilor si se reduc pierderile cauzate de defectiuni. Aceste operatii asigura functionarea continua a fluxului de productie, simpla verificare a echipamentelor poate preveni aparitia unor cheltuieli neprevazute.

Va stam la dispozitie pentru proiectarea si implementarea echipamentelor de automatizare industriala si a instalatiilor electrice!

Contactează-ne