Instalații electrice 2020-02-03T07:00:33+00:00

Firma Eltrex este atestată de către ANRE pentru proiectarea și execuția de instalații electrice de joasă și medie tensiune (0,4 – 20kV), aceasta fiind una dintre principalele direcții de dezvoltare. De asemenea, firma noastră este atestată de către ANRE și ISC pentru efectuarea de teste și măsuratori în instalații electrice.

Eltrex și-a construit autoritatea în domeniul instalațiilor electrice pe baza expertizei demonstrate în domeniul proiectării și executării sistemelor electrice pentru companii din România și din străinătate.

De două decenii, firma noastră furnizează soluții complete, lucrări și servicii de inginerie electrică pentru proiecte civile și industriale, precum și sprijin direct clienților industriali pentru toate aspectele legate de funcționarea optimă și eficientizarea consumului de energie electrică.

Punem pe primul plan calitatea produselor și a soluțiilor furnizate, garantând cu profesionalismul și experiența specialiștilor noștri.

Expertiza noastră la nivel național și internațional acoperă următoarele categorii de lucrări și servicii

Realizăm proiecte de antreprenoriat în industrie pentru pachetul MEP (Mechanical, Electrical, Plumbing).

Pe baza a 20 de ani de experiență și mai mult de 100 de proiecte majore realizate, Eltrex oferă servicii complete de antrepriză în domeniul instalațiilor electrice și HVAC. Datorită planificării atente, vă garantăm cel mai ridicat nivel de calitate și execuția la timp a lucrărilor, în conformitate cu condițiile contractuale.

Serviciile oferite:

 • Management de proiect și analiză de costuri
 • Proiectare tehnică, proiectare de execuție, documentație
  “as built”
 • Achiziția și gestionarea materialelor necesare lucrării
 • Execuție după proiect propriu sau după proiectul clientului
 • Eliberare buletine de măsură, certificate de conformitate și certificate de garanție
 • Punere în funcțiune
 • Instruire de personal
 • Intreținere și service în garanție și postgaranție

Oferim servicii de proiectare, execuție și punere în funcțiune a substațiilor electrice. Principalele lucrări avute în vedere sunt: liniile de alimentare 20 kV, celulele de medie tensiune, transformatotoarele 20 / 0,4 kV, tabloul general de distribuție pentru joasă tensiune.

Legătura dintre sursele de energie electrică și consumatori este asigurată de instalațiile de transport și distribuție a energiei electrice. Executăm servicii de consultanță, proiectare, execuție și montaj instalații de distribuție a energiei electrice de joasă și medie tensiune pentru clădiri civile și industriale.

Asigurăm servicii de proiectare, execuție și punere în funcțiune pentru toate tipurile de instalații de siguranță: iluminat de siguranță, împământare, paratrăznet, echipotențializare, etc. Instalațiile sunt realizate folosind materiale moderne în conformitate cu normele legale și tehnice în vigoare.

Proiectăm și executăm instalații electrice de curenți slabi adaptate necesităților și caracteristicilor specifice fiecărui proiect în parte. Echipele noastre de specialiști au expertiză pentru toate tipurile de instalații de curenți slabi pentru clădiri civile sau industriale: detecție și avertizare la incendiu, detecție și avertizare la efracție, control acces, supraveghere video, sonorizare, cablare structurată voce / date.

Vă punem la dispoziție echipe de ingineri energeticieni cu experiență în realizarea de proiecte complete de instalații electrice în domeniul industrial, comercial sau rezidențial.

contactează-ne
contactează-ne

Executăm proiectare, montaj și punere în funcțiune pentru

 • Substații 20 / 0,4 kV, inclusiv SCADA
 • Instalații electrice interioare și exterioare pentru distribuția energiei electrice, alimentare consumatori și iluminat pentru clădiri civile sau industriale
 • Modernizare iluminat. Înlocuire aparate de iluminat clasice cu altele noi, pe LED și cu sistem automat de monitorizare, control și optimizare consumuri
 • Instalații de siguranță – iluminat de siguranță, împământare, paratraznet, echipotențializare

Proiecte relevante