Oferim clienților noștri soluții complexe și complete de automatizări pentru procese industriale, sisteme SCADA și sisteme informatice. Ne bazăm pe experiența dobândită în 20 de ani de activitate, pe un colectiv de ingineri tineri și dedicați și pe suportul acordat de furnizori de prima mână în acest domeniu. Am dezvoltat cu succes atât proiecte noi cât și modernizarea unor capacități de producție existente.

Experiența de 20 de ani în dezvoltarea, implementarea și integrarea de automatizări industriale, certificările companiei în domeniul calității precum și echipamentele și tehnologiile folosite în implementarea soluțiilor reprezintă avantajele noastre și generează valoare adăugată clienților noștri.

Mai mult decât atât, într-un domeniu aflat într-o continuă schimbare, atât din punctul de vedere al reglementărilor legale, cât și al tehnologiei, Eltrex vine cu o echipă de profesioniști, flexibilă, deschisă către inovație și perfecționare, pentru a răspunde provocărilor industriei și a se menține în topul firmelor de profil din România.

Asigurăm o gamă completă de servicii

  • Proiectare pentru sistemele electric, automatizări, software și securitate

  • Echipare tablouri generale, de distribuție, de automatizare și comunicații
  • Livrarea și implementarea echipamentelor electrice și de automatizare
  • Realizarea traseelor de cablu, conectarea la tablouri, testare, etichetare
  • Realizare software – PLC, HMI, SCADA
  • Probe, teste și măsurători conform normativelor; eliberare buletine de măsură, certificate de conformitate și certificate de garanție
  • Punere în funcțiune sau asistență la punerea în funcțiune
  • Instruirea personalului de exploatare; manuale de utilizare şi întreţinere
  • Întreţinere şi service în garanţie şi postgaranţie

Proiectare, dezvoltare software, punere în funcțiune și mentenanță

Portofoliul nostru de proiecte cuprinde sisteme complexe de automatizări pentru funcționarea optimă a liniilor de fabricație. Automatizarea liniilor de productie duce la creșterea productivității, a competitivității, elimină erorile umane și contribuie la diminuarea costurilor.

Procesele de producție industrială se confruntă cu cerințe tot mai complexe în ceea ce privește optimizarea proceselor, implementarea mașinilor și reglementările. Acest lucru are un impact deosebit asupra automatizării proceselor.

Pentru a oferi servicii optime clienților noștri, folosim instrumente și echipamente avansate care au fost încercate și testate în practică.

Mai mult decât atât, realizăm și sisteme de nivel superior, care permit transferul de date în sistemul informatic al întreprinderii și pot comunica cu alte procese, acesta fiind unul din pașii inportanți pentru implementarea conceptului “industry 4.0”.

Implementăm soluții complete de automatizare pentru controlul și monitorizarea proceselor de producție industriale. Ne concentrăm asupra cerințelor individuale ale clienților noștri și oferim soluții globale, bine fundamentate atât tehnic cât și economic.

Automatizăm procesele de producție într-o varietate de industrii, folosind cele mai avansate sisteme de control al procesului sau soluții SCADA disponibile.

Datele din sistemele automatizate pot fi transferate în sistemul informatic al intreprinderii și pot comunica cu alte procese, acesta fiind unul din pașii importanți pentru implemenarea conceptului “industry 4.0”.

Proiectăm, executăm, furnizăm și punem în funcțiune instalatii de automatizare pentru cuptoare de tratamente termice folosite în industria materialelor de construcții, industria ceramică sau alte tratamente termice la temperaturi mari.

Cuptoarele au un regim de funcționare continuu, de aceea este foarte important să aibă o funcționare sigură și să poată regla temperatura și atmosfera din interior la parametrii tehnologici impuși. De asemenea, echipamentele de automatizare furnizate de noi asigură protecția cuptoarelor în situații de avarie și protecția mediului prin controlul gazelor evacuate în atmosferă.

Tablourile de automatizare proiectate și executate de noi realizează o diversitate de funcții:

– reglarea automată a temperaturii
– secvențe automate de aprindere și supraveghere flacără
– trecerea automată de pe flacăra pilot pe flacăra arzător principal și invers
– semnalizarea optică a stării normale de funcționare
– semnalizarea optică și acustică a stărilor de avarie și alarmă
– înregistrarea evoluției temperaturilor
– transmiterea la distanță a semnalelor de importanță majoră de la cuptor

Oferim servicii complete de proiectare, execuție, punere în funcțiune și mentenanță pentru sisteme de tip BMS. Fiind un domeniu în care avem peste 15 ani de experiență, portofoliul nostru include proiecte de anvergură în care am integrat atât partea de HVAC cât și sistemul de monitorizare a consumurilor energetice.

Firma Eltrex are o experiență bogată în domeniul automatizărilor industriale, realizând un număr semnificativ de proiecte de referință pentru clienți importanți din diverse domenii industriale

contactează-ne
contactează-ne

Proiecte relevante