Sanatatea colegilor si protejarea clientilor nostri, o prioritate in Eltrex

De la debutul pandemiei de coronavirus, preocuparea noastra principala a fost sanatatea colegilor.

Activitatea in Eltrex este mixta, la fel ca in majoritatea companiilor de acest profil: acolo unde este posibil, activitatea a fost trecuta online: joburile departamentelor suport, pregatirea proiectelor, intalnirile, recrutarea.

Si pentru ca oamenii simt nevoia sa interactioneze, sa comunice usor, sa lucreze in echipa si sa aiba un cadru in care pot face schimb de idei, incercam sa le oferim suport si solutii tehnice pentru a reduce distanta.

In cazul in care este necesara prezenta colegilor la firma sau in site-uri, luam masuri pentru a tine virusul cat mai departe posibil – distantare, termoscanare, dezinfectare, acces limitat in anumite zone, obligatia de a purta masti/manusi de protectie, iar acolo unde credem ca exista un risc mai ridicat de infectare, folosim teste rapide de depistare COVID pentru a limita raspandirea acestuia.

Echipa de management analizeaza periodic situatia din companie pentru a stabili masurile care se impun, dar si legislatia, pentru a depasi cat mai bine si usor aceasta perioada.

Este mai importanta ca niciodata informarea si protejarea colegilor nostri, dar si empatia, atat personala, cat si profesionala.

Distribuie articol!