O nouă lucrare de anvergură în domeniul automotive

În urmă cu șase ani am început să lucrăm cu firme mari din domeniul auto și automotive. Printre cele mai sonore nume din acest sector alături de care am avut posibilitatea să evoluăm și să creștem constant din punct de vedere profesional se numără Ford, Mercedes, Fiat, Volkswagen sau SMART. Acum la începutul anului 2015, anunțăm un nou contract cu o companie de renume din această industrie, Audi.

Recent am încheiat un contract cu Audi pentru facilitățile de producție din Buxelles, Belgia, unde vom lucra, alături de specialiștii companiei la noua instalație de vopsire pentru caroseria modelului A 1 al mărcii germane. Echipele noastre care se vor deplasa la Bruxelles vor lucra la montajul instalațiilor de automatizare pentru procesul de vopsire. Aceste instalații au ca scop creșterea eficienței procesului de producție, dar și a calității procesului de vopsire.

Lucrarea este una complexă din punct de vedere tehnic, dar nu numai. Standardele de calitate impuse de client sunt ridicate așa că erorile sau lipsa de sincronizare între membrii echipei trebuie evitate astfel încât lucrarea să se desfășoare în cele mai bune condiții.